Youth for Christ - Driebergen, yfc.nl

Raise Up - Dinteloord, raiseup.nl

Pitstop - Eindhoven, pitstop.nl

 Jongeren in Nederland staan onder druk. Druk vanuit school om goede cijfers te halen, vanuit hun vriendengroep om erbij te horen en vanuit de maatschappij om succesvol te zijn. Jongeren raken overspoeld door de keuzes die ze moeten maken. Het aantal gebroken gezinnen groeit, pesten neemt steeds gruwelijker vormen aan en kerken hebben grote moeite om hun eigen jongeren te bereiken. Dat raakt ons.

 

Youth for Christ ziet het potentieel van jongeren. Gedreven door Gods liefde zoeken zij jongeren op, helpen hen groeien en bieden hen hoop. Dat doen ze overal waar jongeren komen: op school, op straat en in de kerk. Zij willen jongeren zien groeien: op emotioneel, fysiek en geestelijk gebied. Zij zijn actief op school, op straat en in de kerk.

Op straat zetten zij zich in voor en met jongeren, onder andere door vrijwillige initiatieven in de wijk: Lifespots.

 

OVER ONS

Voor veel jongeren is de straat de plek waar ze hun vrienden ontmoeten voor een partijtje voetbal of een drankje. Helaas zijn er ook jongeren die om andere redenen op straat te vinden zijn. Ze hebben geen gemakkelijke thuissituatie of vinden geen aansluiting op school. 

 

Lifespot Oosterhout is een multifunctionele Lifespot voor zowel jongeren als alle denkbare mensen die betrokken zijn bij de opvoeding. 

Gezelligheid en ontspanning staan hier centraal, maar je kunt hier ook terecht met vragen of je hart luchten. 

ONZE LINKS

© 2016 COAD 

 

Bezoekadres:

Wij zijn bezig met het zoeken naar een nieuwe locatie...

Postadres: 

Emmikhovenseweg 4

4286 LH Almkerk

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now